KorDania præsenterer med glæde og stolthed cd’en

Somebody to Love

 
 
Somebody to Love består af et udvalg af KorDanias store repertoire, i vellydende studiekvalitet, optaget i januar 2012. Korets dirigent, Poul Kjær Lauridsen, lektor i musik ved Læreruddannelsen i Jelling, UCL, fortæller:


»Indspilningen af cd’en Somebody to Love har været et drømmeprojekt for koret og for dirigenten. Vi har været de sidste ti års repertoire igennem efter de numre vi allerhelst ville indspille, og er endt med disse 15, som tilsammen giver et indtryk af korets bredde og samtidig fungerer som en helhed.


Indspilningerne var en forrygende oplevelse med et tændt og
nærværende kor og orkester. Processen har gjort koret skarpt på detaljerne, hvilket studieindspilningen kræver i endnu højere grad end koncerter.


Med cd’en håber vi at opfylde et ønske fra vores publikum om at kunne fortsætte oplevelsen af KorDania hjemme i stuen. Og vi glæder os til at give endnu flere levende koncerter der efter omstændighederne veksler mellem rytmiske og klassiske
afdelinger, med og uden orkester.«


Somebody to Love kan købes i forbindelse med vores koncerter rundt om i landet, hos HENRYS, Gormsgade 17, 7300 Jelling eller ved at kontakte KorDanias formand Tove Lykkegaard - email.

 

TV SYD indslag om KorDanias optagelse af Somebody to Love