Med den store musikalske bredde og erfaring hos KorDanias 35 sangere, rækken af dygtige solister og en veloplagt rytmisk trio på bas, klaver og trommer, er der rig mulighed for at synge både fire-, seks- og otte-stemmige satser inden for klassisk såvel som rytmisk musik. Det garanterer et yderst varieret musikalsk udtryk ved koncerterne, som nok især er blevet KorDanias særkende.


Det rytmiske repertoire er stort og består af både nye og gamle klassikere inden for genrerne rock, pop, jazz og gospel. Eksempler fra det rytmiske repertoire: Mercedes Benz, Birdland, Viva la vida, Bohemian Rhapsody, Freedom 90 og It don’t mean a thing


Korets klassiske repertoire består af en stor samling danske sange og salmer, som synges med forbilledlig klarhed og fornemmelse for teksten.  Eksempler fra det klassiske repertoire: Nu falmer skoven trindt om land, Hvor smiler fager den danske kyst, Danmark nu blunder den lyse nat, I østen stiger solen op, Maria gennem torne går, Tit er jeg glad, Agnus Dei og Ave Verum. Klassiske korværker som  engelske carols og motetter er også på repertoiret.


Hør eksempler på KorDanias brede repertoire gennem koncertoptagelser og brudstykker fra studieindspilningerne til Somebody to Love.